Vi her elektrikere med over 30 års erfaring som elektrikere, slik at med vår erfaring kan vi bistå med det meste:-)

Service

Vi er så heldige i Miljø Elektro å ha mange elektrikere med lang og bred erfaring fra kompliserte elektriske anlegg.

Miljø Elektro har fokus på nærhet til kunden. Vi har tro på at det er vesentlig for deg at din elektriker kjenner ditt anlegg, at du har mulighet til å ta direkte kontakt, og bli prioritert ved hasteoppdrag med din egen serviceelektriker. Gjennom oss får du også tilbud om en rammeavtale med rabaterte timepriser og gode priser på materiell.

Ønsker du en avtale med oss for å sikre deg en dyktig elektriker og gode priser ta kontakt med oss.


Her er litt informasjon om hvem av oss som jobber med service på bedriftsmarkedet:

Dag er faglig lederDag Haukland er saksbehandler og faglig leder, han har erfaringer fra alle typer anlegg med sine 40 års erfaring har han vert borti det meste.

Dag treffer du på tlf: 952 47 742 eller på E-post: dag@miljo-elektro.no


Trond, formannTrond Hestholm jobber som formann hos oss, han jobbet som elektriker over 30 år. Han kan bistå med gode råd, feilsøking, og godt fagarbeid.

Trond treffer du på tlf: 911 31 957 eller på E-post: trond@miljo-elektro.no


Kåre Lauvås jobber som service elektriker hos oss, han er en allsidig kar som er spesielt flink på tekniske anlegg og tavlearbeid.

Kåre kan du treffe på tlf: 971 50 401 eller E-post: kaare@miljo-elektro.noPå service jobber og Torstein og Øyvind. De kan dere bestille direkte på vår fremside eller så finner du kontaktinformasjon under om oss og ansatte.