Send oss en forespørsel

Inspirasjonsbilder stue/kjøkken

Inspirasjonsbilder stue/kjøkken

Når man møblerer et hjem er det viktig å tenke på at belysning er en del av innredningen. Man bruker ofte lang tid på å prøve seg frem med plassere møblene slik man vil ha dem. Slik burde det også være med belysning. Stuen skiller seg fra andre rom i huset med tanke på at dette rommet oftere skifter utseende. Derfor bør belysningen ha stor fleksibilitet. Den har jo også flere funksjoner enn de fleste andre rom; Her leser man, ser tv, er sosiale, gjør håndarbeid og slapper av. Innimellom skal man også ha belysning som gjør det lett å gjøre rent.

Belysning og lamper er mer enn bare en praktisk installasjon i hjemmet. Vi gir omgivelsene våre form og karakter med belysning. Til og med vårt humør, vår prestasjonsevne og vår trivsel er avhengig av riktig belysning. Ved å møblere med riktig belysning får vi rom til å virke større, eller vi kan definere deler av større værelser.


Det er flott med innfelte spotter, og vi kan levere dette, men det er og fint med utvendige spotter som vist her. Spotter er fra Lampefeber.


Over kjøkkenbenken eller spisebordet er det viktig å ha et godt arbeidslys som kan dimmes, slik at det og kan brukes dempet til en romantisk middag.


Hos oss kan du kjøpe spotter designet av Gunnar Fjellestad som er elektrikeren i Tid for hjem. Sjekk ut flere av hans produkter her: Lys


Her er det brukt spotter fra Deltalight


LED og spotter fra Deltalight.


Her er forslag på en fin guvlampe!


Forslag på litt spennende vegg belysning.


Denne lampen heter Rain og kan fås i mange varianter.


Denne lampen er designet av Bocci og er laget av munnblåst glass. Glass kan fås i 14 ulike farger