Send oss en forespørsel

Inspirasjonsbilder bad

Spotter er fint på bad, men det går fint an å velge en fin lampe og.

Inspirasjonsbilder bad

Badet er stedet hvor du hver morgen møter deg selv halv-våken i speilet. Det er også stedet for å ta et bad eller en dusj og slappe av etter arbeid og aktivitet, ta seg en pause fra sine samboere og å gjøre seg klar til en tur på byen. Det er kanskje ikke så rart at man bruker mer og mer penger på å innrede akkurat dette rommet.

De aller fleste av oss misliker å møtes av for sterkt lys på morgenen. Det er alltid ideelt å bruke en dimmer på lampene, det gir deg valgmuligheter med hensyn til de ulike behovene i rommet. Om morgenen er det godt med mykt lys, når sminken skal legges eller man skal barbere seg, er det greit med sterkere lys. For at speilet skal kunne benyttes på best mulig måte bør man ha god belysning rundt så man ikke får uheldige skygger fra taklyset. Speilbelysning skal lyse opp ansiktet for å eliminere alle skygger og den beste måten å lyse opp et speil på er fra toppen og begge sidene.


Speil lysVi kan levere speil med lys i på mål. Det er noe leveringstid så det er viktig å planlegge i god tid.

 


Å montere lamper på siden av speilet kan være lurt for å slippe skyggefekter.


Her er det en kombinasjon av LED strips som er lagt langs kantene i bade, spotter i taket og noen pendler er montert over badekar. Ved god planlegging kan vi få til det meste.


Har du god takhøyde på badet og du ønsker en romantisk stil, er det ikke noe i veien for å montere en lysekrone på badet:-)